Nordens enda tillverkare av jaktammunition och sportammunition

Gyttorp blir exklusiv distributör av Fauna jaktprodukter.

av | maj 1, 2014 | Företaget | 0 Kommentarer

Gyttorp och Fauna har tecknat samarbetsavtal. Fauna är en av marknadsledarna i Sverige på kvalitetsryggsäckar för Jakt. Gyttorp är ledande distributör av jakt- och skytteprodukter. Fauna har under många år byggt upp en profil där kvalitet, materialval och funktion har varit de  viktigaste argumenten. Sedan 2013 ägs Fauna av Variosport AS som har tillfört varumärket kompetens inom design,  produktutveckling och marknadsföring. Detta har gjort att Fauna nu kan lansera en helt ny serie jaktryggsäckar för krävande kunder som vill ha det bästa och smartaste som marknaden kan erbjuda. Gyttorp kommer via sin försäljningsorganisation och stora distributionsnät inom jakt­‐ och skyttebranschen tillföra vad som kräva för att Faunas produkter skall kunna nå konsumenterna i hela landet. Gyttorps marknadschef och VD Kjell Edholm:

­‐Vi har länge letat efter en partner som kan hjälpa oss med jaktryggsäckar. Fauna har rätt profil och kvalitet för att passa in i vårt övriga sortiment. Vi ser fram emot att börja jobba med Faunas produkter och göra Fauna marknadsledande i sitt segment.

Försäljningschef Henrik Johansson i Vario Sport AS:

-Med Gyttorp Jakt AB`s breda distribution och kunskap om försäljning i Sverige och Finland så är jag säker på att Fauna kommer att växa och förstärka sin position på marknaden”

Fauna kommer att lansera den nya EVO serien med jaktryggsäckar under hösten 2014. Gå in på www.faunaoutdoor.com eller www.gyttorp.se för mer information. Du kan också kontakta Gyttorps säljare på tel 010 – 60 23 400.

Gyttorp AB
Kjell Edholm

Vario Sport AS
Henrik Johansson