RUAG ställer ut på Elmia Game Fair 30 maj-1 juni 2019!

Spänning, gemenskap, fridfull natur, öppna vidder och skogens lugn. Jakten väcker känslor och sinnesstämningar som inget annat. Därför startades Elmia Game Fair redan 1975 och sedan dess har mässan varit hela Sveriges jaktmässa.

RUAG Ammotec Sweden AB är givetvis en av utställarna vid 2019 års upplaga av Elmia Game Fair. I vår monter kommer du hitta rykande färska nyheter som gör sin Sverigepremiär i samband med Elmia. Vad sägs om t.ex. Steyr Monobloc och Merkel Helix Speedster OR på vapensidan samt Normas tredje familjemedlem i Strike-serien, Norma Bondstrike, på ammunitionssidan.

Ta chansen och vinn ett av Sveriges första exemplar Steyr Monobloc!

I samband med Elmia Game Fair 2019, kan du delta i vår tävling där vinnaren har chans att få ett av Sveriges första exemplar av Steyrs nya, exklusiva studsare Monobloc!

Mera info hittar du i vår monter, eller på skjutstationen. Du hittar oss i monter B02:78!