FÖRETAGET

RUAG Ammotec Sweden AB, fd. Gyttorp Jakt, är en av Sveriges ledande distributörer av jakt- och skytteprodukter. Sortimentet utvecklas kontinuerligt och vi vässar därmed ständigt vårt erbjudande till marknaden. Sedan den 31:e mars 2017, är vi helägda av RUAG Ammotec, vilket har gett oss ytterligare styrka, inte minst avseende vårt sortiment.

Idag hittar du Sveriges absolut mest kompletta utbud av ammunition för jakt- och sportskytte i vårt sortiment. Med varumärken som bl.a. Norma, RWS, Rottweil och GECO, kan du hitta din ammunition för all typ av jakt och sportskytte hos oss.

På vapensidan är vi distributörer för en rad välbekanta kvalitetsvarumärken, bl.a. Merkel, Haenel, Styer, Anschütz och EOS by Redolfi. Inom optik finner du bl.a. klassiska Leupold hos oss. Andra varumärken som vi är distributörer för idag är t.ex. Muck Boots, Fauna of Scandinavia, Neverlost, Hausken, Niggeloh och Morakniv.

Med detta är RUAG Ammotec Sweden AB ett av Nordens starkaste företag inom jakt och sportskytte, med marknadens bredaste sortiment för den svenska jägaren omfattande främst tillbehör, vapen, ammunition och optik.

Välkommen att kika närmare på våra produkter här på sidan!