Nordens enda tillverkare av jaktammunition och sportammunition

Hundra år av utveckling och tradition

Sedan 1908 har Gyttorp försett jägare med produkter av högsta kvalitet, vilket gjort att våra produkter anses vara bland de bästa i världen. Vare sig du jagar vilt eller tävlar i skytte garanterar namnet Gyttorp effektivitet och säkerhet. Gyttorp AB är resultatet av en sammanslagning av företagen Gyttorp Cartridge Company, det tidigare HDF Gyttorp Jakt och Krutboden OY i Finland. Med denna sammanslagning skapades ett av Nordens starkaste företag inom jakt och sportskytte – Gyttorp AB.

Gyttorp är idag: Ett bolag med ett av marknadens bredaste sortiment för den svenska jägaren omfattande bl a vapen, ammunition och optik med varumärken såsom Mannlicher, Gyttorp, Norma, Leupold, Redfield, Muck Boot, m.fl.

Nordens enda tillverkare av jakt- och sportammunition
Gyttorps produkter är summan av ett sekels produktutveckling. Gyttorps hagelpatroner är idag marknadens mest sålda. Utvecklingen sker bl a i nära samarbete med svenska Sportskytteförbundets elitsatsning.faunagecohaenelleupoldmerkel mucknormarottweilrwssteyrANSCHUTZ_2016_eps_vektordaten_1farbig_schwarz_ohne_sloganGYTTORP RETRO LOGO


Gyttorp Jakt AB
Dammbrovägen 1
691 80  KARLSKOGA


  JAKTKATALOGEN 2017