Lediga Tjänster

Säljare till norra Sverige (publicerad 2019-04-26)

RUAG Ammotec Sweden AB, fd. Gyttorp Jakt AB, är idag en av Sveriges ledande distributörer av jakt- och skytteprodukter. Sortimentet utvecklas kontinuerligt och vi vässar därmed ständigt vårt erbjudande till marknaden. Vi erbjuder Sveriges mest kompletta utbud av ammunition, vapen, optik, tillbehör och konfektion, från en rad kända leverantörer. Läs mer om oss på www.ruag-ammotec.se

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med en stabil marknad? Gillar du jakt, sportskytte och outdoorlivet? Här finns en flexibel och ansvarsfull roll för dig med vapenlicens och en säljande personlighet. Låter detta som ett jobb för dig? Sök redan idag!

Företaget erbjuder:
Här erbjuds möjligheten att sälja produkter från kända leverantörer som Norma, Merkel, Steyr, Leupold, GECO, RWS, Gyttorp, Hausken, Anschütz med flera. Att arbeta hos RUAG innebär en flexibel arbetsplats med högt i tak, där kunden alltid är i fokus. Att vara serviceminded och prestigelös är en självklarhet. Som anställd är det frihet under ansvar som gäller i en nischad bransch med mycket produktkunskap.

Arbetsuppgifter:
Som säljare jobbar du med försäljning av jakt och skytteprodukter mot återförsäljare. Du ansvarar för relationen hos ungefär 150 kunder i norra Sverige. Förutom att besöka dessa kunder jobbar du med innesälj och ordermottagning via telefon och har ett produktansvar för delar av sortimentet. Du deltar på mässor som är riktade både mot återförsäljare men också mot konsument. 
Placeringsort: Karlskoga, eventuellt hemmakontor i norra Sverige.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet och har goda datakunskaper. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Givetvis har du B-körkort och vi förutsätter att du har ett intresse för jakt eller sportskytte. För att kunna jobba med försäljning av RUAGS sortiment krävs att du har vapenlicens. För att passa in hos oss är du social, pålitlig och självständig. Ditt arbetssätt präglas av en prestigelöshet där teamet kommer före jaget. Det är meriterande om du har tidigare försäljningserfarenhet.

Information om ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angelica Gunnarsson, AxÖ Consulting, på telefonnummer 076-636 61 75. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ansökan och annonsen hos Axö Consulting hittar du här.